video Event | HRControlNet demo

Alles over dataveiligheid en data-uitwisseling

23/09/2020 | 08:00 - 17:00
In deze sessie gaan Bart en Michael graag het gesprek met u aan. Wat is de visie van Robidus op het gebied van dataveiligheid, data-uitwisselingen en automatiseringen?
Evenement is afgelopen
HR Control Net

Dit leert u tijdens
deze sessie

Future proof

Data
veiligheid

Er worden strenge eisen gesteld aan de veiligheid van data rondom persoonsgegevens, hieronder valt ook de administratie als ZW en verzuim. Hoe speelt HRControlnet hierop in?

Best practices

Ontwikkelingen
dataveiligheid

Steeds meer processen worden geautomatiseerd, ook binnen het domein van sociale zekerheid. Wat zijn de voordelen? En moeten we waken voor bepaalde ontwikkelingen?

Delen van kennis

Sociale
zekerheid

Met HRControlNet heeft u als werkgever het middel in handen om processen, acties en rapportages die horen bij de uitvoering van sociale zekerheid in goede banen te leiden.

Over de spreker sessie

Bart Mutsaers
Manager customer services

Michael Coster- van Voorhout
Director bij Obra

Bart Mutsaers is manager customer services bij Robidus. Hij houdt zich bezig met ontwikkelingen binnen de diverse online applicaties, waaronder HRControlNet. Michael Coster- van Voorhout is director bij Obra, de onafhankelijke arbodienst van Robidus. Samen nemen ze ons mee in de ontwikkelingen van data. Wat zijn de grootste voordelen? En hoe zit het met de dataveiligheid?

Blogs gerelateerd
aan dit onderwerp